Top choice: Aparatul de aer condiționat Hitachi airHome 600

Top choice: Aparatul de aer condiționat Hitachi airHome 600
Hitachi airHome 600 este un sistem de aer condiționat de înaltă calitate, care oferă o gamă largă de avantaje, de la eficiența energetică ridicată și performanța excelentă, la designul modern și controlul inteligent, filtrele de aer de ultimă generație și funcțiile suplimentare, toate contribuind la o experiență confortabilă și sănătoasă în interiorul camerei.

Enumerăm in continuare principalele avantaje:

1. Eficiență energetică ridicată: Sistemul de aer condiționat Hitachi airHome 600 este conceput pentru a oferi eficiență energetică ridicată, ceea ce reduce costurile de energie și impactul asupra mediului.

2. Performanță excelentă: Hitachi airHome 600 este un sistem de aer condiționat care poate să răcească sau să încălzească rapid și uniform orice cameră, fără fluctuații mari de temperatură.

3. Design modern și elegant: Hitachi airHome 600 are un design modern și elegant, care se integrează perfect în orice decor interior.

4. Hitachi airHome 600 utilizează tehnologia inverter, care ajustează automat viteza compresorului în funcție de nevoile de răcire sau încălzire a aerului, ceea ce duce la o funcționare mai eficientă și mai confortabilă.

5. Funcționarea silențioasă este o alta caracteristica de baza. Motorul puternic, dar silențios, care asigură o funcționare optimă, fără zgomote deranjante, face ca sistemul să fie potrivit pentru utilizarea în dormitoare sau în alte spații sensibile la zgomot.


6. Control inteligent: Hitachi airHome 600 este dotat cu un sistem de control inteligent, care permite utilizatorilor să seteze multiple opțiuni prin intermediul unei aplicații mobile.

7. Filtrare de înaltă calitate: 4 tehnologii diferite de filtrare a aerului. Utilizând Hitachi airHome 600 beneficiezi de o eficacitate de până la 99% împotriva virusurilor, până la 99% asupra bacteriilor,  până la 90% asupra mirosurilor si 99% asupra alergenilor.

Dorim să subliniem beneficiile funcției de ionizare care permite producerea ionilor negativi, cu ajutorul cărora este posibilă îmbunătățirea calității aerului din încăpere.
Ionii negativi sunt particule mici încărcate electric, care sunt capabile să se lege de particulele poluante din aer, cum ar fi praf, bacterii, virusuri și alergeni, și să le facă mai grele. Aceste particule mai grele se vor depune mai ușor pe suprafețele din încăpere, precum podelele sau mobilierul, sau vor fi mai ușor de capturat de filtrele de aer ale aparatului de aer condiționat.
Beneficiile funcției de ionizare a unui aparat de aer condiționat includ îmbunătățirea calității aerului din încăpere, reducerea poluării și a mirosurilor neplăcute, precum și reducerea riscului de infectare cu agenți patogeni prin aerul respirat. De asemenea, utilizarea acestei funcții poate reduce nivelul de stres și de oboseală, prin creșterea nivelului de oxigen din aerul respirat.

6. Funcții suplimentare: Hitachi airHome 600 are și alte funcții suplimentare, cum ar fi: auto-curatare, detectarea prezentei, auto-diagnoza, 3D air flow Good Sleep, ECO Mode - care permit utilizatorilor să personalizeze experiența lor de răcire sau încălzire.


Aparat aer conditionat Hitachi airHome 600 Split de perete, 9000 BTU/h
- Aparat aer conditionat Hitachi airHome 600 Split de perete, 12000 BTU/h
- Aparat aer conditionat Hitachi airHome 600 Split de perete, 16000 BTU/h
- Aparat aer conditionat Hitachi airHome 600 Split de perete, 18000 BTU/h


Sun Power Clima oferă o gamă diversificată de aparate de aer condiționat de ultimă generație la prețuri competitive și cu livrare rapidă în toată țara.

De asemenea, oferim servicii de montaj cu personal autorizat pentru București si Ilfov.
Contactează-ne acum sau cumpăra online!
Cumpără online de aici - https://bit.ly/3ymFPTr
031 9294
0770 550 849
contact@sunpowerclima.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!