Aerul conditionat- un dusman, daca nu este curatat!

Aerul conditionat- un dusman, daca nu este curatat!
Stiai ca temperaturile ridicate si umiditatea transforma aparatele de aer conditionat in medii de dezvoltare a bacteriilor periculoase pentru sanatate?
Utilizarea la scara larga a aerului conditionat in cladirile de birouri si in locuinte a condus la aparitia unor probleme de sanatate tot mai frecvente, mai ales in randul persoanelor cu probleme respiratorii sau cardiovasculare. Aceste aparate de aclimatizare aduna si imprastie in atmosfera numerosi agenti poluanti, printre care se numara polenul, mucegaiul, parul de animale, virusurile si, nu in ultimul rand, bacteriile.
Bacteriile din aerul conditionat pot ajunge in aceste aparate moderne pe cale aeriana, din actiunea vantului asupra solului si vegetatiei, compostului folosit in gradina, campurilor municipale sau gurilor de deversare a apelor reziduale. Ele mai pot calatori spre filtrul aerului conditionat prin prisma unor activitati umane, precum tusea sau stranutul, ori pot coloniza conductele de racire ale sistemelor de aclimatizare, provenind de la materialele de constructie de interior.
Asigura-te ca iti cureti aparatul de aer conditionat cel putin o data pe an, de preferat inainte inceputului sezonului cald cand incepe sa fie folosit din ce in ce mai des, dar si in celelalte sezoane, daca este folosit si pentru incalzirea locuintei. Periodicitatea difera foarte mult si de zona in care se afla locuinta, cele din zone mai poluate fiind incarcate mai repede cu bacterii. Alege serviciile Sun Power Clima pentru curatare si igienizare.
Aparatele recomandate de catre firma noastra, cu filtre duble: Midea si cu filtru hepa: Hokkaido.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!